Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gyökérkenyér

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
5.00 g szárított élesztő
20.00 g
4.00 dl víz
50.00 g zabkorpa
500.00 g liszt

Gyökérkenyér

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 55 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Gyökérkenyér recept

    Az összes hozzávalót egy fakanál segítségével keverjük kb. galuska állagúra, majd hűtőben 12 órát kell érlelni. A tésztát lisztezett felületre borítsuk, majd egy dupla és egy szimpla hajtással rendezzük az állagát. Osszuk 2 részre és tekerjük meg.

    Kenyér sütése

    A kenyeret 220°C-os sütőben 3 gőz bevezetéssel (Klímavezérlés) kb. 45 percig süssük.

    miele01

    previous
    Spárgasaláta
    next
    Őzragu vörösborral
    previous
    Spárgasaláta
    next
    Őzragu vörösborral

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.