Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Grillezett malackaraj és Angus bélszín salátával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db csontos mangalicakaraj
2.00 szelet Angus marhabélszín
1.00 g
1.00 g bors
1.00 csésze mazsola
1.00 csésze cseresznye
1.00 csésze málna
50.00 ml málna balzsamecet
50.00 ml barackmag olaj
1.00 csomag vegyes salátakeverék

Grillezett malackaraj és Angus bélszín salátával

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 20 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az ujjnyi vastagra vágott húsok mindkét oldalát alaposan sózzuk, borsozzuk, és sütőzsiradékkal bedörzsöljük mindkét oldalát. A felforrósított grillrácsot vékonyan megkenhetjük zsiradékkal, s ráhelyezzük az előkészített hússzeleteket. Az első 2-3 percben ne forgassuk a hússzeleteket, így sütünk nekik kérget. Körülbelül 4 perc sütés után ránézhetünk és megfordíthatjuk. Míg a hús sül, elkészítjük a salátát. A friss vegyes leveles salátát meglocsoljuk a málna balzsamecettel és a barackmagolajjal, hozzáadjuk az előzetesen egy éjszakára borban áztatott mazsolát és az elfelezett kimagozott cseresznyét. A salátát óvatosan összekeverjük, s csak a végén adjuk hozzá a málnát, hogy ne törjön össze. A húst a salátaágyon tálaljuk.

miele01

previous
Hagymatorta
next
Palócleves
previous
Hagymatorta
next
Palócleves
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.