Olvasó üzemmód
2 0
Add to Meal Plan
Gouda sajtos pogácsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
250.00 g vaj
250.00 g liszt
150.00 g gouda sajt
100.00 g tejföl
12.00 g
2.00 db tojássárgája
10.00 g élesztő
1.00 db tojás
10.00 g trappista sajt

Gouda sajtos pogácsa

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Gouda sajtos pogácsa recept

A liszt kivételével az összes hozzávalót gyúrjuk össze, végül adjuk hozzá a lisztet is és alaposan dolgozzuk össze a tésztát. Fóliával letakarva két órán át pihentessük hűtőben, vagy akár egész éjszaka.

Pogácsa formázása és elkészítése

Miután kivettük a hűtőből gyúrjuk át a tésztát. Nyújtsuk ki ujjnyi vastagra, majd szúrjuk ki kis kiszúróval. A tetejét kenjük le egész tojással és szórjuk meg reszelt trappista sajttal. Fél órát kelesszük meleg párás helyen, majd süssük ki.

Hány fokon süssük a pogácsát?

230°C-os sütőben 12-15 perc alatt sütjük ki aranybarnára.

miele01

previous
Édes gorgonzolagolyó bogyós gyümölcsökkel
next
Házi vajkaramella
previous
Édes gorgonzolagolyó bogyós gyümölcsökkel
next
Házi vajkaramella

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.