Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gluténmentes kenyérlángos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
10.00 dkg főtt burgonya
50.00 dkg áttörve
1.50 tk gluténmentes kenyérliszt
2.00 csomag
2.00 tk szárított élesztő
3.00 ek cukor
1.00 tk olívaolaj
3.50 dl almaecet
30.00 dkg víz
2.00 g tejföl
4.00 g fokhagyma
1.00 g összezúzva
15.00 dkg
3.00 tk lila hagyma
5.00 dkg felkarikázva
7.00 dkg angolszalonna
4.00 db kockákra vágva
4.00 dkg xantál gumi
cirokliszt
kukoricakeményítő
tojásfehérje
őrölt mandula

Gluténmentes kenyérlángos

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


1. A főtt burgonyát a kenyérliszttel elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és az élesztőt. 2. Egy tálkában elkeverjük a tojásfehérjéket, az olajat, az almaecetet és a vizet, és az egészet a burgonyás lisztkeverékhez adjuk. Robotgéppel jól elkeverjük, hogy egynemű, ragacsos tésztát kapjunk. 3. Lefedjük, a duplájára kelesztjük, majd belesímítjuk egy kiolajozott 30×40 cm-es sütőlemezbe. 200 fokon 15 percig elősütjük. 4. Megkenjük a finomra zúzott fokhagymával és sóval elkevert tejföllel. Rászórjuk a lilahagyma-karikákat és a szalonnakockákat, és további 15 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 3 percben grillfokozaton kicsit rápirítunk. 1 nagy tepsi kenyérlángos lesz belőle.

miele01

previous
Töltött nyúl
next
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal
previous
Töltött nyúl
next
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.