Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gesztenyés alagút

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gesztenyés alagút

Konyha:
  • 90 perc
  • Személyek 8

Ingredients

Leírás

Share


A tojásfehérjét a cukorral verjük nem túl kemény habbá, majd keverjük bele a tojássárgáját, végül óvatosan forgassuk bele a lisztben elkevert kakaóport. Szilikonos sütőpapíron kenjük a megfelelő méretre. Süssük 210°C-on 6-8 percig. A tejszínt kihabosítjuk a mascarponéval, majd belekeverjük a fehércsokoládét és a vaníliát. Egy maréknyi begyúrt gesztenyemasszából sodorjunk rudat, a többi gesztenyét terítsük szét egy méretre vágott struktúrafólián, majd helyezzük egy őzgerincformába. A vaníliakrémmel töltsük meg félig és helyezzük bele a kisodort gesztenyerudat. Terítsük rá a maradék krémet, majd zárjuk le a piskótával. Egy éjszakát fagyasszuk hűtőben, másnap válasszuk le a formát. Ízlés szerint díszítsük.

miele01

previous
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel
next
Hámán-füle izraeli módra
previous
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel
next
Hámán-füle izraeli módra

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.