Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Galuska készítése

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3 db tojás
1 csipet
2 l víz
500 g liszt

Galuska készítése

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 15 perc
    • Személyek 4
    • Easy

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A liszthez adjuk a sót majd hozzáadjuk a tojásokat (beleütjük), kevés vízzel lazán összekeverjük nem kell túldolgoznunk a tésztát.
    Mikor egyneművé válik a tészta, elővesszük a galuskaszaggatót (hagyományosan deszkáról,tányérról) majd egyenletes mozdulatokkal a lobogó vízbe szaggatjuk.
    Mikor elkészült, leszűrjük, majd pici hideg vízzel átöblítjük.
    Ételtől függően egy pici olajat vagy libazsírt tehetünk még rá.

    miele01

    previous
    Gyümölcsös édes sushi
    next
    Bajor káposzta
    previous
    Gyümölcsös édes sushi
    next
    Bajor káposzta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.