Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Fűszeres tonhal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 szelet tonhal
2.00 g
0.50 g fehérbors
1.00 ek olívaolaj
1.00 db citrom leve
1.00 tk citromfű
1.00 tk petrezselyem
450.00 g hagyma
50.00 g fokhagyma
paradicsom
fehérbor
étkezési keményítő

Fűszeres tonhal

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Tegyük a halszeleteket egy lapos sütőtálba. Keverjük össze az olívaolajat, citromlevet, sót, borsot és zöldfűszereket, majd a kapott páclevet öntsük a halszeletekre és mintegy 10 percig hagyjuk állni. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, valamint a nagyobb darabokra vágott paradicsomot a levével együtt, végül pedig a fehérbort. Fedő nélkül pároljuk készre. A halszeleteket szedjük ki. A mártást ízlés szerint étkezési keményítővel sűríthetjük. Sütési mód: Forró levegő Hőfok: 160-180 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 40-50 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 200-220 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 40-50 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 75-80 °C legyen.

    miele01

    previous
    Töltött hús
    next
    Gyümölcskenyér csokibevonattal
    previous
    Töltött hús
    next
    Gyümölcskenyér csokibevonattal

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.