Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Fehérboros fekete kagyló chilis kókusztejkrémmel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 kg feketekagyló
5.00 dl száraz fehérbor
2.00 g kakukkfű
2.00 g citromfű
1.00 db chili paprika
2.00 g fokhagyma
2.00 g újhagyma
2.00 dl Tejszín
3.00 dl kókusztej krém
1.00 csokor koriander

Fehérboros fekete kagyló chilis kókusztejkrémmel

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 30 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A tisztított feketekagylókat tegyük egy előforrósított nagy lábosba. Öntsük hozzá a fehérbort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, és fedő alatt pár perc alatt pároljuk készre. Szűrjük le, takarjuk le alumíniumfóliával, és tartsuk melegen, a pároló levet ne öntsük ki. Kevés olívaolajon pároljuk meg a kimagozott chili paprikát, a fokhagymát, a citromfüvet és az újhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük vissza a pároló levet. Forraljuk össze, majd öntsük bele a tejszínt. Forraljuk ismét össze és öntsük bele a kókusztej krémet. Forraljuk még egyszer össze, majd szűrjük le. A leszűrt levet forraljuk mártás sűrűségűre. A kagylót tegyük egy nagy tálba, és öntsük rá a kókusztej krémet, a tetejét szórjuk meg kevés apróra vágott korianderrel.

    miele01

    previous
    Kucsmagomba leves velőscsonttal
    next
    Almalekvár
    previous
    Kucsmagomba leves velőscsonttal
    next
    Almalekvár

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.