Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Fehérborban párolt feketekagyló

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg fekete kagyló
1.00 csomag újhagyma
1.00 üveg száraz fehérbor

Fehérborban párolt feketekagyló

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A friss feketekagylókat alaposan megmossuk, és megtisztítjuk a videón látható módon. Finomra vágott újhagymával összekeverjük, megsózzuk, fehérborral meglocsoljuk, és gőzpárolóban 8 percig pároljuk A fehérboros lével tálaljuk a kinyílt kagylókat.

miele01

previous
Bécsi szelet
next
Madártej
previous
Bécsi szelet
next
Madártej

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.