Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Fafülgombás-bambuszrügyes fitt saláta üvegtésztával (hidegen)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.50 dkg szárított fafül gomba
10.00 dkg bambuszrügy
3.00 g fokhagyma
3.00 db sárgarépa
1.00 tk egész római kömény
1.00 dl teriyaki szósz
1.00 ek mogyoró olaj
3.00 g
1.00 g bors
1.00 ág friss petrezselyem
20.00 dkg üvegtészta

Fafülgombás-bambuszrügyes fitt saláta üvegtésztával (hidegen)

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 20 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az átmosott szárított fafülgombát forró vízbe áztatjuk 20-30 percre. Kiszedjük az áztatóvízből, lecsöpögtetjük és félrerakjuk. A mogyoróolajat felhevítem, a juliennre vágott bambuszrügyet hozzáadom, a római köménnyel megszórom, és amikor elkezd pattogni, a sárgarépát is melléteszem és nagy hőfokon együtt pirítom. Ezután a fokhagymát is hozzáadom, kicsit lepirítom, majd jöhet a gomba, amivel összeforgatjuk, sózom, borsozom, végül a teriayaki szósszal meglocsolom és az apróra vágott petrezselyemmel megszórom. Az üvegtésztát lobogó vízbe dobom, majd elzárom alatta a lángot és kb. 10 perc alatt fedő alatt hagyom megpuhulni. A tésztát kevés szójaszósszal meglocsolom, a fafülgombás zöldségekkel elkeverem és kihűtöm.

miele01

previous
Profiterol
next
Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
previous
Profiterol
next
Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.