Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Epres réteskosárka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 csomag réteslap
200.00 g vaj
1.00 g eper
1.00 csomag spárga
balzsamecet
feketebors

Epres réteskosárka

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A sütőt melegítsük fel 200 °C-ra. A réteslapokat vágjuk 4 felé, közben hámozzuk meg, majd pároljuk meg a spárgát. (Miele gőzpárolóban 4 perc 100°C-on.) A formákba helyezzük el a réteslapokat úgy, hogy megsülve kis kosárka formája maradjon és bele tudjuk tölteni az epret, a spárgát. Az előmelegített sütőbe rakva süssük szép aranybarnára. Amíg sül, vágjuk fel az epret és a spárgát, majd a kész kosárkákba helyzezzük el, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és balzsamecettel. Nagyon picit borsozzuk meg.

    miele01

    previous
    Indiai vöröslencse krém
    next
    Stroganoff bélszín
    previous
    Indiai vöröslencse krém
    next
    Stroganoff bélszín

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.