Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Dinsztelt marhahús

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg marhacomb
250.00 ml vörösbor
250.00 ml leves
1.00 fej
1.00 adag bors
1.00 doboz hagyma
leveszöldség
Creme fraiche
étkezési keményítő

Dinsztelt marhahús

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share

Vágjuk a hagymát nagyobb kockákra, a megtisztított leveszöldséget aprítsuk fel, és a hússal együtt pácoljuk 24 órán át a vörösbor és a leves keverékében. Vegyük ki a húst a pácléből, és töröljük szárazra. Tegyük a zöldséget a folyadékkal együtt egy zárt aljú edénybe, a húst tegyük a rácsra, és szúrjuk a közepébe a húsmaghőmérő tűt, majd süssük meg. A párolás után keletkezett főzetet a zöldséggel együtt szűrőn nyomjuk át egy edénybe, adjuk hozzá a créme fraîche-t és a keményítőlisztet. Az így elkészített szószt fűszerezzük sóval és borssal.

miele01

previous
Az édes-savanyú csirke
next
Lencsés kolbászos tészta
previous
Az édes-savanyú csirke
next
Lencsés kolbászos tészta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.