Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Curry-s hal őszibarackkal – Miele gőzpárolóban készült

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
400.00 g lesőharcsa
3.00 ek szójaszósz
1.00 ek zöldcitrom-lé
1.00 gerezd
2.00 ek bors
200.00 ml gyömbér
2.00 ek fokhagyma
1.00 db kókuszreszelék
1.00 csomó kókusztej
2.00 db curry
chili paprika
újhagyma
őszibarack

Curry-s hal őszibarackkal – Miele gőzpárolóban készült

  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A harcsát tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és szójaszósszal, zöldcitromlével, sóval és borssal fűszerezzük.A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük le, a fokhagymát vágjuk apróra. A chili paprikát magozzuk ki, és vágjuk apróra.Az őszibarack kivételével tegyük a hozzávalókat egy zárt aljú párolóedénybe, és pároljuk meg.Beállítás: 100 °CIdőtartam: 10 percAz újhagymát tisztítsuk meg és vékonyan karikázzuk fel, az őszibarackot hámozzuk meg és vágjuk kockára, majd a többi hozzávalóhoz adva együtt pároljuk tovább.Beállítás: 100 °CIdőtartam: 5 percMiele tipp:A lesőharcsa 3 m hosszúra is megnőhet, a súlya pedig a 150 kg-ot is elérheti, azonban kb. 3 kg súlyig a legízletesebb.A tavak fenekén, mély folyókban és tengerekben él.Jellemzője a hosszú bajusz és a pikkelytelen bőr.

miele01

previous
Bajazzo
next
Brassói aprópecsenye
previous
Bajazzo
next
Brassói aprópecsenye
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.