Olvasó üzemmód
1 0
Add to Meal Plan
Csoki csók

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
340.00 g margarin
130.00 g porcukor
370.00 g liszt
40.00 g kakaópor
320.00 g cukor
1.00 db vaníliarúd kikapart belseje
160.00 g kakaópor
280.00 g állati tejszín
400.00 g vaj
400.00 g margarin

Csoki csók

  • 45 perc
  • Személyek 8
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A tésztához a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kakaóporral elkevert lisztet is hozzákeverjük. Szilikonpapíros tepsire dresszírozzuk. 195 °C-on 10 percig sütjük. Kihűlés után habosított párizsikrémmel összetöltjük.

Párizsi krém készítése

A párizsi krémhez a tejszínt a cukorral szálpróbáig főzzük. Ekkor keverjük el benne a kakaóport, a vaníliát és a vajat. Kihűlt állapotban kihabosítható.

miele01

previous
Giga-mega csokis korong
next
Sörös malac sült bajor káposztával
previous
Giga-mega csokis korong
next
Sörös malac sült bajor káposztával

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.