Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csirketorta kapros öntettel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db csirkemell filé
1.00 fej vöröshagyma
20.00 dkg brokkoli
20.00 dkg karfiol
20.00 dkg sárgarépa
20.00 dkg étolaj
1.00 dl kukoricadara
1.00 dl olaj
pizza fűszerkeverék
joghurt
tejföl
petrezselyemzöld
snidling
kapor

Csirketorta kapros öntettel

  • 60 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share

A kukoricadarát másfélszeres sós vízben állandó keverés mellett a fűszerekkel és egy ek olajjal sűrűre főzzük.A masszát kiolajozott tortaforma aljára simítjuk, és hagyjuk kihűlni.Olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd átsütjük rajta a csíkokra vágott csirkemellet.Fűszerezzük, és kevés vízzel puhára pároljuk.A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedve gőzben megpároljuk.A sárgarépát felkarikázzuk, és kevés olajon apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval puhára pároljuk.A csirkét és a zöldségeket a kukorica alapra rendezzük, és a tortát forró sütőben összemelegítjük.Az öntethez való fűszereket néhány szép levél kivételével apróra vágjuk és összekeverjük a tejföllel, joghurttal, sóval.Tipp: Ha 1 pohár tejfölbe belekeverünk 1 tojást és egy kanál kukoricakeményítőt, és sütés előtt ráöntjük a tortára, vele összesütve a zöldségek jobban összeállnak.

miele01

previous
Gyümölcsparfé
next
Borjúragu
previous
Gyümölcsparfé
next
Borjúragu

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.