Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csirkemell ananászos paprikas salsával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
60.00 dkg csirkemell
1.00 ek kömény
1.00 g fehérhagyma
1.00 db kaliforniai paprika
0.50 db lime
0.50 db ananász
20.00 dkg rizs
2.00 dl alaplé

Csirkemell ananászos paprikas salsával

  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A csirkemell bőrét leszedjük, lehártyázzuk, csontjáról leszedjük. Szép, egységes szeleteket vágunk a filéből, majd megszórjuk őrölt köménnyel, majd sózzuk, és összeforgatjuk a husikat. A fehérhagymát összedaraboljuk apró kockákra, majd összedaraboljuk a kaliforniai paprikát is. Összeöntjük a két összetevőt egy edénybe, lime levet facsarunk rá, egy kevés köményt is adunk hozzá. Megtisztítunk egy fél ananászt, apróra vágjuk, és hozzáadjuk a salsához. Serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük a húst. A rizsre ráöntjük az alaplevet, és 10 percre berakjuk a gőzpárolóba. Amikor félkész, akkor összekeverjük a salsával és babot is adunk hozzá, s visszarakjuk a gőzpárolóba.

miele01

previous
Gőzpárolóban készült spanyol rizs
next
Töltött nyúl
previous
Gőzpárolóban készült spanyol rizs
next
Töltött nyúl

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.