Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csevapcsicsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg marhalapocka
40.00 dkg báránylapocka
fokhagyma
bors
borsikafű
szódabikarbóna

Csevapcsicsa

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • 45 perc
      • Személyek 8
      • Medium

      Ingredients

      Leírás

      Share


      A húsokat először kockákra vágjuk, majd finomra daráljuk, meghintjük sóval, borssal, ízlés szerint borsikafűvel (csombor), majd beletörjük a fokhagymát. Jól összedolgozzuk, és 1 órára hideg helyre tesszük. Még egyszer átdagasztjuk, majd ujjnyi nagyságú, 5-6 cm-es kolbászokat formálunk belőle, amit enyhén olajos kézzel a legkönnyebb. Tálra rakjuk, és a hűtőszekrénybe 1 órát pihentetjük. Mérsékelt tűzön, roston sütjük, hogy a csevapcsicsák ne égjenek meg. Vöröshagymát, paprikát, paradicsomot tálalhatunk mellé.

      miele01

      previous
      Articsóka garnélával töltve
      next
      Almás sütemény ropogós dióval
      previous
      Articsóka garnélával töltve
      next
      Almás sütemény ropogós dióval

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.