Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Caesar saláta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 g fokhagyma
3.00 ek olívaolaj
2.00 szelet kenyér
1.00 db tojás
1.00 tk Worcestershire szósz
3.00 ek citromlé
1.00 g fokhagyma
1.00 tk szardellapaszta
1.00 tk kapribogyó
1.00 tk dijoni mustár
5.00 dl extra szűz olívaolaj
parmezán sajt
bors
2 fej római saláta

Caesar saláta

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A fokhagymát összezúzzuk, elkeverjük az olajjal és sóval, összeforgatjuk az 1 centiméteres kockákra vágott kenyérrel.. Előmelegített sütőben megpirítjuk az egészet aranysárgára. A Worcestershire-szószt, citromlevet, zúzott fokhagymát, szardellapasztát, kapribogyót, mustárt egy tálban összekeverjük, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. A lágyra főzött tojást (max. 1 perc) simára keverjük a mártással, lassan, állandó keverés mellett hozzácsorgatjuk az olajat. A megmosott salátát apróra tépjük, salátástálba tesszük, ráöntjük az öntet felét. Összekeverjük, hozzáadjuk a pirított kenyérkockákat, a parmezánt és az öntet másik felét, végül összekeverjük.

miele01

previous
Marhahússal töltött paprika (kápia)
next
Pacora, Pakora
previous
Marhahússal töltött paprika (kápia)
next
Pacora, Pakora

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.