Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Burgonyalepény fürjtojással és lazaccal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3.00 db Burgonya
1.00 g hagyma
2.00 db gyöngyhagyma
1.00 db tojás
0.75 g
1.00 g bors
25.00 g kacsazsír
12.00 csésze Tejszín
zöldsaláta keverék
füstölt lazac
fürjtojás

Burgonyalepény fürjtojással és lazaccal

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • 30 perc
      • Személyek 4
      • Medium

      Ingredients

      Leírás

      Share


      Papírtörlőben nyomkodjuk ki a lereszelt burgonyát, hogy megszabadítsuk a felesleges nedvességtől. Adjuk hozzá a hagymát, a gyöngyhagymát, a felvert tojást, és ízesítsük sóval, borssal, majd keverjük össze alaposan. Néhány ek kacsazsírt hevítsünk fel egy serpenyőben. Formázzunk 1 cm vastag és kb 5-10 cm széles lepényeket, és tegyük a serpenyőbe. Süssük kb. 6 percig oldalanként, míg aranybarna lesz. Papírtörlőn itassuk le a felesleges zsiradékot. Tartsuk melegen a lepényeket. Tálalás: A salátaágyra helyezzük a forró vízben kb. 2 percig főzött fürjtojásokat, a sűrű tejszínt. A burgonyalepényekre helyezzük a lazacszeleteket. Azonnal tálaljuk.

      miele01

      previous
      Sörös malac sült bajor káposztával
      next
      Bárányborda pácolása
      previous
      Sörös malac sült bajor káposztával
      next
      Bárányborda pácolása

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.