Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Borscs leves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 g 2 gerezd fokhagyma
3.00 db babérlevél
2.00 ek olaj
1.00 g ízlés szerint só és bors
2.00 db paradicsom
30.00 db fehérrépa
20.00 db sárgarépa
3.00 dkg káposzta
1.00 dkg Burgonya
30.00 l alaplé
15.00 g hagyma
150.00 dkg Marhaszegy
1.00 dkg marhanyak
30.00 g tejföl
kapor
cékla

Borscs leves

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 120 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A zöldségeket megtisztítjuk, és vastag metéltre vágjuk. A hagymát feldaraboljuk, olajon megfonnyasztjuk. A marhahúst apró kockákra vágjuk, és megpároljuk a hagymán. Borsozzuk, majd adunk hozzá fokhagymát. A metéltre vágott sárgarépát és zellert megpirítjuk forró olajon, és a megpuhult húshoz adjuk. Felengedjük húslevessel vagy alaplével úgy, hogy bőségesen ellepje, majd megpirítjuk a céklát is, és a leveshez adjuk. A metéltre vágott fejeskáposzta is a levesbe kerül, ezt követi a burgonya, majd a paradicsom, a finomra vágott kapor, végül az ecet. Lassú tűzön főzzük, míg a zöldségek és a hús megpuhulnak. Tálaláskor fekete rozskenyeret és tejfölt adunk hozzá.

    miele01

    previous
    Mustáros zöldséges sült csirkecomb
    next
    Burgonya brokkolival és csirkemellel
    previous
    Mustáros zöldséges sült csirkecomb
    next
    Burgonya brokkolival és csirkemellel

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.