Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Bárányborda vargányával és spenóttal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 szelet bárányborda
50.00 dkg vargánya
4.00 db kukorica
10.00 dkg vaj
30.00 dkg friss spenót
100.00 ml száraz fehérbor
1.00 g vöröshagyma
0.50 dl Tejszín
0.50 dl extra szűz olívaolaj

Bárányborda vargányával és spenóttal

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 50 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Egy közepes tálban az olajat és a gombát sóval, borssal jól összekeverjük, majd a kukoricával együtt körülbelül 5 perc alatt halványbarnára és puhára grillezzük. Ezalatt egy közepes serpenyőben vajon és olíván megfonnyasztjuk a spenótot és a vékony karikára vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a fehérbort, sózzuk, borsozzuk. A bordákat megsózzuk, megborsozzuk, grillre rakjuk, negyedfordulatokkal kockásra mintázzuk. Ízlés szerint közepesen vagy teljesen megsütjük.

miele01

previous
Medvehagymás magyaros tabulé
next
Bakonyi borda
previous
Medvehagymás magyaros tabulé
next
Bakonyi borda

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.