Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Aszalt szilvával töltött libamell

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2 db libamell
10 dkg aszalt szilva
2 gerezd fokhagyma
1 db citrom leve
1 csipet
1 csipet bors
50 ml olaj

Aszalt szilvával töltött libamell

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A fokhagymát cikkekre vágjuk, és az aszalt szilva közepébe tűzdeljük.
Egy jó éles kés segítségével átszúrjuk a libamellet, és a keletkezett résbe töltjük az aszalt szilvákat.
A libamell bőrét keresztbe bevagdaljuk, majd egy serpenyőben bőrével lefelé 5 percig sütjük, zsiradék nélkül, majd megfordítjuk és 3 percig sütjük.
Befejezésül a sütőben 10 percig 200 °C-on készre sütjük.
Az ajánlott köretet egyszerűen elkészíthetjük: A maradék aszalt szilvát, fokhagymát és a citrom héját csíkokra vágjuk, a liba zsírjában megpirítjuk, majd fél citrom levét hozzáöntjük.
Rizzsel összekeverve vagy mellé helyezve tálaljuk.

miele01

previous
Galambsült gombával
next
Muszaka
previous
Galambsült gombával
next
Muszaka

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.