Olvasó üzemmód
1 0
Add to Meal Plan
Almás kosárka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 csomag vajas tészta
3.00 db alma
2.00 db tojás
20.00 dkg mandula
5.00 dkg vaj
10.00 dkg baracklekvár

Almás kosárka

  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A krémhez az összezúzott mandulát a vajjal, egy tojássárgájával és egy tojással összekeverjük. A kinyújtott vajas tésztát egy nagyobb szaggatóval kiszúrjuk, majd a tetejét az előzőleg elkészített krémmel vékonyan megkenjük. A cikkekre vágott almát körbe ráhalmozzuk. Kb. 20-25 percig 200 °C-on sütjük. A tetejét, miután megsült, baracklekvárral megkenjük.

miele01

previous
Sült kávédesszert
next
Majonézes káposztasaláta
previous
Sült kávédesszert
next
Majonézes káposztasaláta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.