Kicsontozzuk a malac karajt, majd megszurkáljuk, hogy a páclé a belsejébe is kerüljön. Összegöngyöljük és spárgával megkötjük. A szójaszószba belereszeljük a gyömbért, a fokhagymát,...
A kovászunkat 8-10 órával a dagasztás előtt frissítenünk kell. 25 g anyakovászhoz adjunk 100 g kenyérlisztet és 80 g vizet, majd ebből vegyük ki a szükséges mennyiséget. A liszteket,...
Először megfőzzük a rizst. A nyers rizst beletesszük egy zárt aljú gőzpároló edénybe, a rizshez képest kétszeres vízmennyiséggel. A padlizsánokat félbe vágjuk, kikaparjuk a belsejét, és összekockázzuk. A száraz...
Az elkészítésről készült élő videó: Miele FB Főzz Sanyival! Először elkészítjük a húsgombócot. Összedolgozzuk a darált (sertés)húst, az apróra vágott vagy reszelt hagymát és a tojást. Sóval és borssal ízesítjük. A...
A hagymát egy kis zsiradékon megpirítjuk. Közben apró kockákra daraboljuk a húst, majd a fűszerekkel együtt rárakjuk a megpirított hagymára. Hozzátesszük a reszelt fokhagymát. Amikor már majdnem készre puhult...
Megtisztítjuk a garnélákat. A fejrészt meghagyjuk, a páncélt leszedjük róla (hasa felől kezdjük megbontani), és kivesszük a bélcsatornát (felső részénél belevágunk, majd kihúzzuk). Felhevítünk egy...
A tészta elkészítéséhez a lisztet, a sót és a friss élesztőt elkeverjük, hozzátesszük a vizet és egy dagasztógép segítségével tésztát gyúrunk belőle. Ezután duplájára kelesztjük, majd 10 gombócot formázunk...
A csirkét 8 %-os sóoldatba beáztatjuk. Ehhez 1 liter vízbe 80 g sót teszünk, majd 1-2 órára beletesszük a megtisztított csirkét. Közben előkészítjük a zöldségeket. Meghámozzuk, majd összedaraboljuk a...
A bordát megtisztítjuk és megfűszerezzük a fűszerkeverékkel. A hagymát meghámozzuk és félbevágjuk, majd a többi zöldséggel együtt egy tepsire rakjuk. A céklát is meghámozzuk...
A tészta elkészítéséhez felolvasztjuk a tejben az élesztőt. A liszthez hozzáadjuk a porcukrot, a sertészsírt, a vajat, a sót, egy vanília rúd kikapart belsejét az élesztős tejet és belereszeljük...
A tabulé elkészítésével kezdjük. Egy csészényi bulgurhoz 2 csészényi vizet teszünk, majd 20 percre berakjuk egy 100°C-os gőzpárolóba. Közben előkészítem a többi hozzávalót. A paprikát, a sózott citrom héját,...
A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.