Főzőiskola a Miele támogatásával

A kortárs Pesti István, a Babel Delicate étterem séfjének interjúja

Admin 2014.08.28

Azoknak, akik aktív résztvevői lennének egy fejlődésnek, aminek a kezdetén vagyunk...

„Egy éttermi vacsora valójában a szakács és a vendég közötti párbeszéd - a szakács, a pincér és a vendég tudása és tapasztalata mind fontos szerepet játszik ebben a párbeszédben. A konyhán dolgozó szakács és az étteremben ülő vendég közötti távolságot a pincér figyelmessége és udvariassága csökkentheti, akinek elsődleges szerepe van abban, hogy a vendég alkalmazkodjon a konyha ritmusához, és maximálisan élvezhesse a vacsorát. A résztvevők saját tudásukkal, szakértelmükkel és érzékelésükkel járulnak hozzá az eseményekhez.”

Címkék:
  • Kis Sándor

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Kis Sándor szakmai cikkei