Letölthető receptkönyvek | Miele Főzőiskola

Letölthető receptkönyvek

Jelen receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket belesűrítettük, hogy a kulináris örömök hívei számára olyan recepteket alkossunk, amelyek fantáziadúsak és sikerrel kecsegtetők. Kívánunk önnek sok „étvágygerjesztő“ pillanatot a konyhában, és mindenekelőtt sok örömöt a sütés-főzéshez.
Nincs még egy hely, ahol olyan gyakran ülne együtt a család, mint az étkezőasztalnál. A barátok és ismerősök körében eltöltött boldog vagy ünnepi alkalmakat is szinte mindig egy ízletes étellel koronázzuk meg. Ahol az emberek egymás társaságát élvezik, ott rögtön jelentősé- get kap az étkezés.
E szakácskönyvvel szeretnénk hozzájárulni a hétköznapok és az ünnepi alkalmak kulináris élvezetihez. Az egyszerűen elkészíthető, ám mégis ízletes fogásokon kívül tapasztaltabb szakácsok számára összetettebb ételkülönlegességek elkészítését is bemutatjuk.
Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel
A Miele gőzpároló használata jó közérzetet, élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér. E könyv segítségével Ön is könnyedén illesztheti ételkölteményeibe a hamisítatlan természet nagyszerű ízeit.
Jelen szakácskönyv minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket tartalmazza, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket készítsünk, amelyek éppolyan sikeresek, mint amennyire fantáziadúsak.
43 db sütőedényekhez készült speciális recept, amelyet most itt le is tölthetsz...
Hamarosan itt vannak az ünnepek és a Miele karácsonyi receptfüzetével abban szeretne segítséget nyújtani, hogy a legínycsiklandóbb ételekkel kedveskedhess szeretteidnek! A különleges receptfüzet a legfinomabb ünnepi leveseket, főételeket, egytálételeket, desszerteket és süteményeket tartalmazza, amikkel egy komplett adventi menüsort készíthetsz el. Válaszd ki a neked tetsző ételeket, készítsd el és tedd varázslatossá a karácsonyt a Mielével!
Ebben a receptkönyvben a karácsonyi és adventi időszakra jellemző sütemény- és ételrecepteket gyűjtöttük össze. Izgalmas, hangulatos, és – nem mellesleg – kipróbált, fényképes karácsonyi receptek.
12 db karácsonyi Miele recept, hogy még színesebb legyen az ünnepi asztal...
Miele receptválogatás, tele különlegességekkel...

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább