Alma-cékla tócsni | Miele Főzőiskola

Alma-cékla tócsni
jucuspityus 2014. 08. 25.
Alma-cékla tócsni
főzés idő
perc
teríték
adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
adag
Elkészítés
A tócsnihoz a céklát és az almát durvára reszeljük vagy késes robotgépben nem túl kicsire aprítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a búzadarát és a két tojást, alaposan összekeverjük. 20 percet pihentetjük. A tócsni tésztából 1-1 evőkanálnyit az olajba teszünk, ellapogatjuk, hogy 1 cm vastag lepényeket kapjunk. Mikor az alja megsült, lapáttal megfordítjuk,ha ez is megsült papírtörlőre szedjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább