Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Pesto

jucuspityus | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
perc
adag

Hozzávalók

adag
Pesto (alap) dresszing és öntet hozzávalók
2 maréknyi friss bazsalikom levél
2 gerezd fokhagyma
1 ek fenyőmag
2 ek parmezán
1,5 dl olívaolaj

Jellemzők

Elkészítés

Pesto (alap) dresszing és öntet elkészítése A hozzávalókat szükség szerint mossuk, szárától megtisztítjuk, szárazra töröljük, és nagyobb darabokra vágjuk. Elektromos aprítógépben (vagy pürésítővel) pépesítjük a paradicsomot, illetve zöldfűszereket az olajjal, illetve fokhagymával (kivéve medvehagyma, ott a fokhagyma inklusive) és a magokkal. A végén keverjük bele a reszelt parmezánt vagy pecorinót. Szükség szerint olaj hozzáadásával hígíthatjuk. Steril üvegekbe töltjük, és hűtőszekrényben tároljuk.
jucuspityus

Feltöltötte

jucuspityus
41 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások