Pesto | Miele Főzőiskola

Pesto
jucuspityus 2014. 08. 25.
Pesto
főzés idő
perc
teríték
adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
adag
Elkészítés
Pesto (alap) dresszing és öntet elkészítése A hozzávalókat szükség szerint mossuk, szárától megtisztítjuk, szárazra töröljük, és nagyobb darabokra vágjuk. Elektromos aprítógépben (vagy pürésítővel) pépesítjük a paradicsomot, illetve zöldfűszereket az olajjal, illetve fokhagymával (kivéve medvehagyma, ott a fokhagyma inklusive) és a magokkal. A végén keverjük bele a reszelt parmezánt vagy pecorinót. Szükség szerint olaj hozzáadásával hígíthatjuk. Steril üvegekbe töltjük, és hűtőszekrényben tároljuk.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább