Csoki csók | Miele Főzőiskola

Csoki csók
Miele 2014. 08. 25.
Csoki csók
főzés idő
45 perc
teríték
15 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
15 adag
Tésztához:
340 g margarin
130 g porcukor
370 g liszt
40 g kakaópor
Párizsi krémhez:
320 g cukor
1 db vaníliarúd kikapart belseje
160 g kakaópor
280 g állati tejszín
400 g vaj
400 g margarin
Elkészítés

A tésztához a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kakaóporral elkevert lisztet is hozzákeverjük.
Szilikonpapíros tepsire dresszírozzuk.
195 °C-on 10 percig sütjük.
Kihűlés után habosított párizsikrémmel összetöltjük.
A párizsi krémhez a tejszínt a cukorral szálpróbáig főzzük.
Ekkor keverjük el benne a kakaóport, a vaníliát és a vajat.
Kihűlt állapotban kihabosítható.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább