Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Szezámmagos csicsóka almás-répás káposztasalátával

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

gyerekjáték
45 perc
4 adag

További képek

Hozzávalók

4 adag
80 dkg csicsóka
1 kk só
2 ek szűz olívaolaj
10 dkg szezámmag
25 dkg sárgarépa
30 dkg alma
15 dkg fejes káposzta
1 ek tökmagolaj
0.5 db citrom leve
1 csokor zöldpetrezselyem

Jellemzők

  • csicsóka
  • tudatos
  • tudatos táplálkozás
  • egészséges
  • vendégváró
  • csicsóka receptek
  • csicsóka+receptek
  • csicsóka saláta

Elkészítés

A felszeletelt csicsókát a sós olívaolajba forgatjuk, tepsibe terítjük, és 180 °C-os sütőben (légkeveréses sütőben 165 °C) 20 perc alatt készre sütjük.
Amíg a csicsóka sül, a szezámmagot szárazon megpirítjuk, majd elkészítjük a salátát.
A csíkokra vágott sárgarépát az almával és a káposztával nagy tálba tesszük.
A tökmagolajból, a citromléből és a zöldpetrezselyemből öntetet készítünk, a zöldséges keverékre locsoljuk, majd lazán összeforgatjuk.
Amikor a csicsóka elkészült, a szezámmaggal meghintjük, és a tányérra halmozott saláta mellé tálaljuk.

Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások