Almás-burgonyás ruszlisaláta | Miele Főzőiskola

Almás-burgonyás ruszlisaláta
Miele 2014. 08. 25.
Almás-burgonyás ruszlisaláta
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
20 dkg piros alma
30 dkg burgonya
1 db citrom leve
3 db főtt tojás
2 g vöröshagyma
2 ek céklasaláta
2 dl tejföl vagy 2 dl szójajoghurt
2 ek mustár
40 dkg heringfilé
20 dkg csemege uborka
0.5 csokor petrezselyemzöld

2 ek tárkonyecet
Elkészítés

Az almát, a főtt tojást és a burgonyát vágjuk kis kockákra, a hagymát aprítsuk finomra. A heringfiléket és a csemegeuborkát is vágjuk kockákra, a petrezselyemzöldet pedig aprítsuk fel.
Az előkészített hozzávalókat nagy tálban összekeverjük.
Tojáskarikákkal díszítve, ropogós rozskenyérrel tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább