Bajazzo | Miele Főzőiskola

Bajazzo
Miele 2014. 08. 25.
Bajazzo
főzés idő
74 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Néró teasüteményhez:
170 g vaj
170 g margarin
125 g porcukor
210 g liszt
5 db tojássárgája
1 db vaníliarúd kikapart belseje
citrom reszelt héja
Elkészítés

A bajazzo alapja egy félgömb alakú Néró-teasütemény, amire rummal átgyúrt rózsaszín marcipánt formázunk, majd kristálycukorba forgatjuk.
Dermesztés után az alsó egyharmadát temperált csokoládéba mártjuk.

A vajat, a porcukorral, és a vaníliával habosítsuk ki, majd lassan egyesével keverjük bele tojássárgákat és a citromhéjat, végül forgassuk bele a lisztet.
Szilikonos sütőpapírra félgömböket dresszírozunk, majd 200 °C-on 10 perc alatt megsütjük.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább