Élesztő nélküli rozskenyér | Miele Főzőiskola

Élesztő nélküli rozskenyér
Timke 2014. 08. 25.
Élesztő nélküli rozskenyér
főzés idő
50 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, néhány percig gyúrjuk, majd 5-10 percig pihentetjük. Ezután négyfelé vágjuk, és gombócokat formázunk belőle. Lisztezett deszkán sodrófával 12-14 cm-es lepényeket nyújtunk belőlük, és egy tepsire tesszük. Tetszés szerint sütőpapírt is tehetünk alá. A tetejüket megszurkáljuk villával vagy rácsosan bevagdossuk, és előmelegített sütőben 180 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább