Túrófánk | Miele Főzőiskola

Túrófánk
Miele 2014. 08. 25.
Túrófánk
főzés idő
45 perc
teríték
10 adag
nehézség
Rutinosaknak
Hozzávalók
10 adag
70 darabhoz:
50 g vaj
500 ml tej
200 g liszt
200 g túró
10 g só
4 db tojás
Elkészítés

A tejet a vajjal és a sóval felforraljuk.
Ha forr, folyamatos keverés mellett beletesszük a lisztet, és addig keverjük, míg el nem válik az edény falától.
Ezután levesszük a főzőlapról és beletesszük a túrót, majd robotgéppel simára keverjük.
További folyamatos keverés mellett egyenként beletesszük a tojásokat is, és simára keverjük vele.
A masszát töltsük csillagcsővel ellátott nyomózsákba, és dresszírozzuk szilikonos sütőpapírra.
A tetejüket megszórhatjuk reszelt sajttal.
190°C-on 20-25 perc alatt süssük aranybarnára.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább