Fehérborban párolt hal körtével | Miele Főzőiskola

Fehérborban párolt hal körtével
Miele 2014. 08. 25.
Fehérborban párolt hal körtével
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
4 szelet fehér húsú hal
1 db vaniliarúd
1 dl fehérbor
1 ek keményítő

bors
4 db körte
Elkészítés

A fehérbort beleöntjük egy magas serpenyőbe, felhevítjük, majd beletesszük a halfiléket, és kb. 6 percig pároljuk.
Közben a vanília rudakat félbevágjuk, és a halak mellé a borba helyezzük.
Eközben meghámozzuk a körtéket.
Miután megpárolódtak a halak, kiszedjük őket, majd a boros levet felöntjük a tejszínnel (a tejszínbe már elkevertük a keményítőt), majd ebben az öntetben megpároljuk a negyedekre vágott körtéket is.
Mikor készen van, egyszerre tálalunk mindent.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább