Almalekvár | Miele Főzőiskola

Almalekvár
Miele 2014. 08. 25.
Almalekvár
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
80 dkg alma
1 db citrom

3 cm gyömbér
15 dkg méz
50 g zselésítő anyag
Elkészítés
A hámozott almát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a citrom levével folyamatosan locsoljuk, hogy ne barnuljon meg.
Felrakjuk a tűzhelyre a mézzel.
Mivel az alma sok nedvességet ereszt, így nem kell vizet önteni rá.
A forrás után hozzátesszük a zselésítő anyagot, egy csipetnyi sót és a finom lyukú reszelőn lereszelt gyömbért.
Majd steril üvegekbe tesszük és dunsztoljuk.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább