Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, a konyakot és a simára kevert qimiq classicot egy keverőtálban.
Reszeljük bele egy lime héját, majd facsarjuk bele a lime levét.
Tegyük a keverőtálba az előfőzött garnélákat, majd óvatosan keverjük össze, és tegyük a hűtőbe tálalásig.
A 21/30 garnélákat tegyük egy másik keverőtálba, majd sózzuk, borsozzuk.
Serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a garnélákat.
Süssük meg őket, majd facsarjuk bele a citrom levét, tegyük bele a vajat és az apróra vágott koriandert, és pároljuk készre.
Tálaláskor egy tányérra fektetjük a megvajazott rozskenyeret, majd arra a megmosott, tépett és szárított salátaleveleket.
Szépen helyezzük a tojásszeletelővel vékonyra vágott főtt tojásokat a salátalevélre, majd kanalazzunk rá a hideg garnélakoktélból.
Helyezzünk a garnéla-halom tetejére 2 db vajban megpárolt nagy garnélát, a citromgerezdet.
Díszítsük a tetejét friss kaporral, és helyezzük a tányérra a két paradicsomszeletet.