Pavlova | Miele Főzőiskola

Pavlova
Miele 2014. 08. 25.
Pavlova
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
50 dkg bogyós gyümölcs
6 db tojásfehérje
30 dkg porcukor
Elkészítés

A tojásfehérjével (feltörjük a tojásokat, nagy tálba a fehérjét) és a porcukorral és kis sóval nem túl kemény habot verünk.
Betöltjük egy habzsákba, annak a segítségével elkenjük a tepsin: kis gömbökből rakjuk össze a kört.
Két kerek formát készítünk, és a két forma közé fogjuk betenni a friss gyümölcsöket.
A sütőpapírt nem szabad elfelejteni.
A habot megsütjük 35 perc alatt 100 °C-on.
A Miele sütőben a páranedvességelszívás funkciót érdemes bekapcsolni, hogy ropogósabb legyen.
Habcsókra fog hasonlítani.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább