Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Pavlova

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

átlagos
45 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
50 dkg bogyós gyümölcs
6 db tojásfehérje
30 dkg porcukor

Jellemzők

  • desszert
  • édesség
  • Miele sütő
  • Kis Sándor
  • pavlova recept
  • Batáta

Elkészítés

A tojásfehérjével (feltörjük a tojásokat, nagy tálba a fehérjét) és a porcukorral és kis sóval nem túl kemény habot verünk.
Betöltjük egy habzsákba, annak a segítségével elkenjük a tepsin: kis gömbökből rakjuk össze a kört.
Két kerek formát készítünk, és a két forma közé fogjuk betenni a friss gyümölcsöket.
A sütőpapírt nem szabad elfelejteni.
A habot megsütjük 35 perc alatt 100 °C-on.
A Miele sütőben a páranedvességelszívás funkciót érdemes bekapcsolni, hogy ropogósabb legyen.
Habcsókra fog hasonlítani.

Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások