Szilvás sertésszűz | Miele Főzőiskola

Szilvás sertésszűz
Miele 2014. 08. 25.
Szilvás sertésszűz
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
sertésszűz

bors
vaj
szalonna
gyöngyhagyma
szilva
Elkészítés

A szűzpecsenyéről leszedjük a hártyarészt, egyforma szeletekre vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és készre sütjük serpenyőben felhevített vajon.
Előkészítjük a szalonnát, összedaraboljuk.
A nagyobb gyöngyhagymákat négyfelé, a kisebbeket kettévágjuk.
A húsokat kirakjuk egy nagy edénybe, ha készen vannak.
Melegen tartjuk őket.
Jól megpirítjuk a szalonnákat, utána hozzárakjuk a gyöngyhagymát, és közben kimagozzuk a szilvát.
Ha kész, mehet bele a magtalanított szilva pár percre.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább