Sült paprika és padlizsán saláta | Miele Főzőiskola

Sült paprika és padlizsán saláta
Miele 2014. 08. 25.
Sült paprika és padlizsán saláta
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
2 db padlizsán
4 db piros színű kaliforniai paprika

bors
extra szűz olívaolaj
Öntethez:
5 dl görög joghurt

bors
1 csokor petrezselyemzöld
1.5 tk őrölt római kömény
3 g fokhagyma
Elkészítés

A padlizsánt és a paprikát vágjuk falatnyi kockákra, majd tegyük egy tepsibe, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, majd alaposan összekeverjük.
180 °C-os sütőben kb. 25 percig sütjük.
Ha elkészült, félretesszük hűlni.
Közben az öntethez elkeverjük az összes hozzávalót.
Ha a zöldségek kihűltek, hozzáadjuk a joghurtos öntetet, alaposan elkeverjük, és petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább