Fejtett bableves | Miele Főzőiskola

Fejtett bableves
Miele 2014. 08. 25.
Fejtett bableves
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
bab
2 db sárgarépa
fehérrépa
1 g hagyma
2 g fokhagyma
1 g kolbász
füstölt császárszalonna
vajas galuska
tejföl
Elkészítés

Először a zöldségeket és a hagymát megpirítjuk, majd hozzárakjuk a babot és a többi hozzávalót, kivéve a kolbászt, amit az utolsó 5 percben teszünk hozzá.
Készítünk egy tojással egy kis galuskát, amit bele fogunk szaggatni.
Egy csipetnyi sót teszünk hozzá, egy kanállal elkeverjük.
Ha szükséges, adunk hozzá egy kis vizet. Ne dolgozzuk túl a tésztát.
Belerakjuk a kolbászt, majd a szaggatóval szép kis galuskákat szaggatunk bele.
Utána még 4-5 perc, és kész a leves.
Tálaláskor rakunk bele egy kis tejfölt.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább