Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Garnélás tészta

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

átlagos
20 perc
4 adag

További képek

Hozzávalók

4 adag
csirke alaplé
2 ek osztriga szósz
2 ek hoisin szósz
1 ek halszósz
1 db gyömbér
tisztított garnélarák
4 g Bok Choy
2 csomag egyenes wok tészta
4 g újhagyma
szezámolaj

Jellemzők

  • Sanyi Séf
  • wok
  • garnéla
  • Kis Sándor
  • garnélarák
  • Miele videórecept

Elkészítés

A bok choy-t vágjuk negyedekbe, a garnélarákot hámozzuk meg, a gyömbért pedig reszeljük vékonyra. Az újhagymát vágjuk finomra.
Egy wokban vagy nagy serpenyőben forraljuk fel a csirke alaplét. Keverjük össze a szószokat, s adjuk a leveshez.
Tegyük hozzá a gyömbért is, majd pároljuk 1 percig.
Adjuk hozzá a rákot is: ha nyers, pároljuk addig, míg szép rózsaszínű lesz, ha már főtt, adjuk hozzá a bok choy-t is, amíg össze nem esik.
Csúsztassuk a tésztát a levesbe, óvatosan kavarjunk rajta egyet, hogy szétessen. Főzzük addig, amíg meg nem puhul, végül adjuk a levesheza az újhagymát.
Egyenesen a wokból tálaljuk.

Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások