Garnélás tészta | Miele Főzőiskola

Garnélás tészta
Miele 2014. 08. 25.
Garnélás tészta
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
csirke alaplé
2 ek osztriga szósz
2 ek hoisin szósz
1 ek halszósz
1 db gyömbér
tisztított garnélarák
4 g Bok Choy
2 csomag egyenes wok tészta
4 g újhagyma
szezámolaj
Elkészítés

A bok choy-t vágjuk negyedekbe, a garnélarákot hámozzuk meg, a gyömbért pedig reszeljük vékonyra. Az újhagymát vágjuk finomra.
Egy wokban vagy nagy serpenyőben forraljuk fel a csirke alaplét. Keverjük össze a szószokat, s adjuk a leveshez.
Tegyük hozzá a gyömbért is, majd pároljuk 1 percig.
Adjuk hozzá a rákot is: ha nyers, pároljuk addig, míg szép rózsaszínű lesz, ha már főtt, adjuk hozzá a bok choy-t is, amíg össze nem esik.
Csúsztassuk a tésztát a levesbe, óvatosan kavarjunk rajta egyet, hogy szétessen. Főzzük addig, amíg meg nem puhul, végül adjuk a levesheza az újhagymát.
Egyenesen a wokból tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább