Csirke rebarbarás zöldborsóval | Miele Főzőiskola

Csirke rebarbarás zöldborsóval
Miele 2014. 08. 25.
Csirke rebarbarás zöldborsóval
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
2 db lime
2 g mustár
rozmaring
4 db csirkecomb
40 dkg zöldborsó
20 dkg rebarbara
Elkészítés

A csirkecombokat bepácoljuk.

A pác: a 2 lime levét hozzákeverjük a mustárhoz. Közben a csirkéket az edénybe tesszük. Megtisztítjuk, megsózzuk őket mindkét oldalon. Mustárral megkenegetjük őket, melléjük szórunk egy kevés friss rozmaringot, egy kis olívaolajjal meglocsoljuk őket. Pácolás után egy kevés vizet alálocsolunk, és 35-40 perc alatt készre sütjük őket. Ez alatt előkészítjük a zöldborsót.

Meghámozzuk a rebarbarát: a külső héjrészeket leszedjük. Amikor elkészült a csirke, pirítsuk meg a köretet, de figyeljünk rá, hogy a vaj ne égjen meg. Hozzáadjuk a zöldborsót. Az egészet készre pároljuk. A csirke sütésénél aláöntött vizet használjuk a párolásnál (2-3 ek-nyit).

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább