Bivaly steak | Miele Főzőiskola

Bivaly steak
Miele 2014. 08. 25.
Bivaly steak
főzés idő
45 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
2 db bivaly csontos hátszín
3 db zellerszár
1 db cukkini
2 db kápia paprika
0.5 dl olaj
1 csomag vagy 5 dkg grill fűszerpác
Elkészítés

Az olajat tegyük 1 tálba.
A húsokat fűszerezzük jól meg a grill fűszerkeverékkel. Fontos! A húst NE sózzuk meg, mert sütésnél kiszárad.
Hagyjuk így az olajos pácban egy ideig állni, a legjobb, ha egy napot állt a fűszerpácban.
A zöldségeket aprítsuk fel, majd egy wokban vagy serpenyőben kis olajon pirítsuk meg.
Még jobb íze lesz, ha a húshoz használt fűszersóval megszórjuk a zöldségeket is
A húsokat közben tegyük a grillfelületre, és 6-8 percig süssük. (Ebben az esetben a hús médium lesz, azaz közepesen átsült.)

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább