Brassói aprópecsenye | Miele Főzőiskola

Brassói aprópecsenye
Miele 2014. 08. 25.
Brassói aprópecsenye
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
60 dkg sertésszűz
1 ek olaj
1 g vöröshagyma

frissen őrölt bors
80 dkg burgonya
3 g fokhagyma
15 dkg füstölt húsos szalonna
Elkészítés

Az olajon a vékony kockákra vágott szalonnát megpirítjuk.
Rátesszük az apró kockára vágott hagymát, megdinszteljük és visszapirítjuk zsírjára.
A húst kockákra vágjuk és a hagymához adjuk, nagy lángon pár percig pirítjuk.
Ízesítjük sóval, zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal, majd puhára pároljuk
Mire a hús teljesen megpuhul, rövid, tartalmas szaftja legyen!
A kockára vágott krumplit olajban kisütjük, és hozzákeverjük a húshoz.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább