Csevapcsicsa | Miele Főzőiskola

Csevapcsicsa
Miele 2014. 08. 25.
Csevapcsicsa
főzés idő
45 perc
teríték
8 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
8 adag
1 kg marhalapocka
40 dkg birkalapocka
4 g fokhagyma

bors
borsikafű
1 kk szódabikarbóna
Elkészítés

A húsokat először kockákra vágjuk, majd finomra daráljuk, meghintjük sóval, borssal, ízlés szerint borsikafűvel (csombor), majd beletörjük a fokhagymát.
Jól összedolgozzuk, és 1 órára hideg helyre tesszük.
Még egyszer átdagasztjuk, majd ujjnyi nagyságú, 5-6 cm-es kolbászokat formálunk belőle, amit enyhén olajos kézzel a legkönnyebb.
Tálra rakjuk, és a hűtőszekrénybe 1 órát pihentetjük.
Mérsékelt tűzön, roston sütjük, hogy a csevapcsicsák ne égjenek meg.
Vöröshagymát, paprikát, paradicsomot tálalhatunk mellé.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább