Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Bélszín carpaccio

Miele | 2014. 08. 25.
Bélszín carpaccio

Miele recept

átlagos
25 perc
2 adag

További képek

Hozzávalók

2 adag
60 dkg bélszín
2 ek mustár
őrölt fekete bors
4 ek olívaolaj
1 db citrom leve
Tálaláshoz:
kapribogyó

Jellemzők

  • marhahús
  • bélszín
  • olívabogyó
  • marha
  • kapribogyó
  • marha bélszín
  • carpaccio
  • miele
  • miele receptvideó

Elkészítés

A bélszínen lévő vékony, fehér hártyát szedjük le a húsról, majd mossuk meg, és töröljük szárazra.
A mustárral meg 1 csapott kk őrölt borssal alaposan bedörzsöljük, folpackba csomagoljuk, azután lefagyasztjuk.
A húst tálalás előtt kb. 25 perccel a mélyhűtőből kivesszük, még fagyosan hajszálvékonyra fölszeleteljük, és azonnal tálra rakjuk.
A bélszínt kicsit megborsozzuk, az olajjal meglocsoljuk, végül a kapribogyóval megszórjuk.
Marha helyett őz vagy szarvas bélszínjéből, hátszínjéből is készülhet.

Tálalási módszer:
Pirítóst vagy kenyeret kínáljunk mellé.
Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások