Bélszín carpaccio | Miele Főzőiskola

Bélszín carpaccio
Miele 2014. 08. 25.
Bélszín carpaccio
főzés idő
25 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
60 dkg bélszín
2 ek mustár
őrölt fekete bors
4 ek olívaolaj
1 db citrom leve
Tálaláshoz:
kapribogyó
Elkészítés

A bélszínen lévő vékony, fehér hártyát szedjük le a húsról, majd mossuk meg, és töröljük szárazra.
A mustárral meg 1 csapott kk őrölt borssal alaposan bedörzsöljük, folpackba csomagoljuk, azután lefagyasztjuk.
A húst tálalás előtt kb. 25 perccel a mélyhűtőből kivesszük, még fagyosan hajszálvékonyra fölszeleteljük, és azonnal tálra rakjuk.
A bélszínt kicsit megborsozzuk, az olajjal meglocsoljuk, végül a kapribogyóval megszórjuk.
Marha helyett őz vagy szarvas bélszínjéből, hátszínjéből is készülhet.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább