Créme Brulée | Miele Főzőiskola

Créme Brulée
Miele 2014. 08. 25.
Créme Brulée
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 db vaniliarúd
2 dl tejszín
2 db tojás
4 dkg porcukor
4 dkg cukor
Elkészítés

A vaníliát felvágjuk, a belsejét kikaparjuk és hozzáadjuk a tejszínhez.
A tejszínt felforraljuk.
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük, és lassanként hozzáöntjük forró tejszínt.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, a masszát 6 tűzálló formába tesszük, s az egészet vízfürdőbe állítva fél órán át gőzöljük.
A formákat kivesszük és megszórjuk a cukorral, majd – grill sütőben – 5 perc alatt rápirítjuk a cukrot.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Karácsonyi halvacsora

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább