Kijevi csirkemell | Miele Főzőiskola

Kijevi csirkemell
Miele 2014. 08. 25.
Kijevi csirkemell
főzés idő
45 perc
teríték
6 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
6 adag
3 db csirkemell
10 dkg vaj
3 g fokhagyma
2 csomag petrezselyem

bors
Panírozáshoz:
tojás
liszt
zsemlemorzsa
1 l olaj
Elkészítés

A petrezselymet vágjuk nagyon apróra, adjuk a vajhoz, és sózzuk, borsozzuk meg.
Keverjük össze és kész is van a fűszervaj, amit majd a hús belsejébe töltünk.
A csirkemellről szedjük le a bőrt, a húst szedjük le a csontról.
A filékbe kés segítségével csináljunk egy-egy lyukat, azaz a vastagabb felénél kezdve készítsünk egy-egy zsákot, amibe majd tölthetjük a fűszervajat.
Sózzuk meg mindkét oldalán a csirkemelleket, majd töltsük meg őket.
Panírozzuk jól be őket, nehogy ki tudjon folyni a töltelék, így forgassuk meg kétszer a lisztben.
Bő olajban süssük ki.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább