Báránycsülök | Miele Főzőiskola

Báránycsülök
Miele 2014. 08. 25.
Báránycsülök
főzés idő
180 perc
teríték
6 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
6 adag
4 db báránycsülök
1 csomag zsálya

bors
1 dl olaj
1 üveg vörösbor
Elkészítés

Az olajon először süssük elő a báránycsülköket, csináljunk kérget, majd sózzuk és borsozzuk meg, adjuk hozzá a zsáját, és locsoljuk meg vörösborral.
Az előmelegített sütőbe helyzezzük el a husikat:
Miele sütőben – Automatikus programmal – báránycombcsont programmal készre sütjük.
Nem Miele sütőben: 90 °C-on kb. 3 órán keresztül süssük készre.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább